nyatr3

Välkomna till WestieAlliansen

Söker du information om rasen West Highland White Terrier? Då har du hamnat rätt. Här kan du finna all den information du behöver och även kontakter inom klubben, uppfödare och styrelsemedlemmar och mycket mer. Stöd klubben som arbetar för denna ljuvliga ras genom ditt medlemskap.

 

Välkommen till vår gemenskap!


Maila gärna i din finaste Westiebild till webmaster så lägger vi upp den i bildspelet här på framsidan.
Helst liggande bilder då de är lättare att beskära.

WestieAlliansens Officiella Utställning 2022

Söndagen den 17 juli 2022 
och Aktivitetsdag lördagen den 16 juli
 
Denna gång är det Stockholmsregionen som är värd för vår årliga officiella utställning. Nu blev det inte riktigt i Stockholm utan i Eskilstuna på Vilsta Friluftsområde. 
Här har vi varit tidigare och vi vet att det finns gott om plats och att Vilsta fritidsanläggning ligger i ett vackert naturområde ca 4 km från centrum av staden.
 

Välkommen till Westie Helg

16 – 17 juli

Vilsta Fritidsanläggning i Eskilstuna

 

Nu är det dags att anmäla dig och din hund till ”Prova på”-aktiviteter den 16 juli, på samma område på Vilsta som utställningen ska gå av stapeln dagen efter.

 

Vi hoppas, att ni är många som lockas av att testa er hund och er själva och ha en kul dag tillsammans med andra westieägare och deras hundar. Vi hoppas sålunda, att det inte bara är utställare som kommer till Vilsta på lördagen, utan även ni ”vanliga” Westieägare som är sugna att testa och ta en lördagsutflykt. Anmäl er här till de aktiviteter ni önskar prova på: Lydnad, Rallylydnad, agility och spårträning. Vi vill också passa på att ge råd och tips om ring- och bordsträning och hur man gör iordning sin hund till utställning. Vi kommer även ha trimmare på plats som ger er råd och tips kring pälsvård. 

Dagen avslutas med ett pass med att prova på nosework. Detta kommer att utföras i två nivåer, en för nybörjare och en för de som utövat detta innan.

Dagen är tänkt som ett gratisäventyr förutom lunch, som finns att tillgå på området. För att vi ska kunna ta emot er alla och göra en trevlig aktivitetsdag, vill vi gärna att du anmäler dig här senast den 3 juli. Kryssa i den/de aktiviteter du önskar prova på.

Vi meddelar i god tid när vi startar dagens aktiviteter, då vi vet hur många som kommer.

 

Välkomna!

 

Anmälan hittar ni här...

 

BPHWestieFb

image-1.jpeg
image.jpeg
IMG_74361.jpeg
IMG_1298.jpeg
6733_2009_06_07.jpeg
Errol.jpeg
trehundartittar.jpeg
waonbed.jpeg
WAilv.jpeg
SwishochLo.jpeg
cillamidsommar.jpeg
sallytrear.jpeg
Razmuz.jpeg
wikgotmedslipsen.jpeg
Leo1.jpeg
IMG_0073.jpeg
Wilgot_hungrig.jpeg
bildtillwa01.jpeg
wilma4rny.jpeg
westietrappa.png
507fb9e444_ddwer.jpeg
679f6ab833_Aramis1.jpeg
9e08844cc8_IMG-1441.jpeg
BildW.jpeg
Errol.jpeg
Moltassommar_2.jpeg
cf_5fe4d9b7c1f91_20201224_145923_1608819100478.jpeg
Molly01.jpeg
Molly02.jpeg
Tesla7mn.jpeg
Jackcrop.jpg
images/Frontbilder/Grynet.jpg